Плащане и доставка


1.    ФАКТУРИРАНЕ – ПЛАЩАНЕ

1.1.    Цените на стоките и услугите, обявени в сайта comsystems.bg са крайни и включват ДДС, както и всички други данъци и такси, предвидени в действащото законодателство.
1.2.    Цената, начинът на плащане и срокът за плащане при издаване на проформа фактура или фактура са посочени във всяка поръчка.
1.3.    Клиентът е длъжен да предостави цялата необходима информация за издаването на фактурата в съответствие с действащото законодателство.
1.4.    Продавачът ще издаде на Клиента фактура за поръчаните и доставени стоки и/или предоставени услуги въз основа на информацията, предоставена от Клиента.
1.5.    КОМСИСТЕМС ООД издава фактура за всяко плащане по поръчка платена по банков път или в брой, независимо дали Клиентът е юридическо или физическо лице.
Клиентът е съгласен получаването на фактурата да става физически заедно със стоката.

2.    ДОСТАВКА НА СТОКИ
2.1.    Продавачът се задължава да доставя поръчаните и купени стоки чрез куриерска фирма Спиди или Еконт на адрес, посочен от Клиента или в офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.
2.2.    Продавачът ще осигури подходящото опаковане на стоките и изпращането на съпътстващите документи.
2.3.    Продавачът ще извършва доставката на стоките и предоставянето на услугите само на територията на България. Доставката на поръчки, съдържащи продукти, предлагани от КОМСИСТЕМС ООД на/над стойност 100 лв. (с ДДС) ще бъде безплатна за Клиента и се извършва с куриерска компания Спиди или Еконт. Цената на доставката на продукти, предлагани от КОМСИСТЕМС ООД на стойност под 100 лв. (с ДДС) ще е за сметка на Клиента.
2.4.    Детайлите по отношение на доставката на стоките/услугите включително, но не само тези относно срока на доставка/изпълнение не представляват договорно задължение от страна на Продавача за извършването на съответната доставка/изпълнението на съответната услуга на конкретна дата. Съответно Клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай, че датата, на която е било обявено от Продавача, че ще достави стоката или ще извърши услугата не е спазена.